Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε χτες στη Βουλή, με έναν αστυνομικό να οδηγείται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό!

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφασίστηκε να αδειάσει ένα γραφείο που…

 

χρησιμοποιούσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής για την Επιτροπή Χρέους, η οποία πλέον έχει καταργηθεί, προκειμένου να παραχωρηθεί στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε έναν συνεργάτη της να «ταμπουρωθεί» στο γραφείο εν είδει κατάληψης, κι έναν αστυνομικό της να είναι έξω και να το φυλάει.

Στο συμβάν αναγκάστηκε να επέμβει και ο φρούραρχος της Βουλής. Επικράτησε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην αντέξει, να κάνει εμετό και να λυποθημήσει! Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Το συμβάν σχολίασε η κα Κωνσταντοπούλου γράφοντας στο Twitter: «Σήμερα διαπιστώθηκε 2η παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας-αφαίρεση προσωπικών αρχείων μελών της. Κώδικας Δεοντολογίας; Τόσο πολύ φοβάστε;»

1. Σήμερα διαπιστώθηκε 2η παραβίαση των γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας-αφαίρεση προσωπικών αρχείων μελών της. Κώδικας Δεοντολογίας; #vouli

— Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) 24 Φεβρουαρίου 2016

2. Τόσο πολύ φοβάστε; @atsipras

— Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) 24 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε το βίντεο…







English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese