Όλα δείχνουν πως πηγαίνουν καλά και σταθερά με την υγεία της…
29χρονης Μυρσίνης Αρναούτη που νοσηλεύεται υπό την προσοχή των γιατρών στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού ύστερα από το τροχαίο που έλαβε χώρα πριν από  μία εβδομάδα ακριβώς.

Πολλά έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό.
Η Γεωργία Μαυρουδή είναι η επιστήθια φίλη της νεαρής και πριν από λίγη ώρα πήρε θέση μέσω του λογαριασμού της στο Facebook για όσα γράφονται.
“Αυτές τις μέρες έχω διαβάσει να γράφονται τα πάντα… για την Μυρσίνη. Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι καλύτερα, θα γίνει σύντομα καλά και πως θα επιστρέψει γρήγορα σε όσους και όσα αγαπά. Είναι δυνατή όπως την ήξερα, την εμπιστεύομαι και θα το αποδείξει σε όλους.”
Η Γεωργία Μαυρουδή είναι τραγουδίστρια και γνωρίστηκαν στο μαγαζί που εργαζόντουσαν και οι δύο. Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι η Γεωργία δεν μένει στην Αθήνα  επισκέπτεται τακτικά το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Μυρσίνη γνωρίζοντας από την πρώτη μέρα την κατάσταση αλλά και την εξέλιξη της υγείας της 29χρονης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese