Ελεύθεροι θα αφεθούν οι πέντε νεαροί που είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης…
Το φερόμενο θύμα ανακάλεσε τις κατηγορίες, καθώς παραδέχτηκε ότι έκανε ερωτα με τον πατέρα της.
Οι 5 νεαροί είχαν κατηγορηθεί για τον ομαδικό βιασμό σε πάρκο της Νέας Υόρκης, με τον πατέρα της 18χρονης να υποστηρίζει πως τον απείλησαν με όπλο και έφυγε για να βρει βοήθεια. Οι δύο από τους νεαρούς είχαν καταθέσει στις αρχές πως έκαναν ερωτα με την έφηβη με τη θέλησή της στο Osborn Playground στις 9 Ιανουαρίου.

Οι ύποπτοι Shaquell Cooper και Ethan Phillip, 15 ετών και οι δύο, Denzel Murray, 14, Onandi Brown και Travis Beckford, 17 και οι δύο, είχαν κατηγορηθεί ως ενήλικοι για βιασμό και  κακοποίηση. Οι κατηγορίες έχουν πλέον αποσυρθεί.

Οι νεαροί είχαν ισχυριστεί πως η 18χρονη είχε ερωτικη  επαφή με τον μεθυσμένο πατέρα της πριν κάνουν ερωτα μαζί της. Ένας μάλιστα από τους έφηβους είχε καταγράψει σε βίντεο τη νεαρή κοπέλα με κατεβασμένο το εσώρουχό της και τον πατέρα της να στέκεται σε κοντινή απόσταση.

Ο πατέρας της 18χρονης είχε δηλώσει στις αρχές πως είχε πάει σε δύο κοντινά καταστήματα για βοήθεια αλλά οι υπάλληλοι κατέθεσαν πως ήταν πολύ μεθυσμένος για να τον καταλάβουν. Είχε εγκαταλείψει το σημείο επειδή ένας από τους υπόπτους, όπως είχε δηλώσει, τον είχε απειλήσει με πυροβόλο όπλο.

Η 18χρονη έχει πλέον ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της για βιασμό και επίθεση, ενώ παραδέχτηκε πως δεν υπήρχε όπλο. Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε πως η κοπέλα παραδέχτηκε ότι το έκανε  με τον πατέρα της. Αρνείται να συνεργαστεί και δεν θέλει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πατέρα της.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese