Είναι η ώρα που με τα like στο Facebook μπορούμε πλέον να εκφράζουμε τη συμπόνια μας ή κάτι παραπάνω από ένα απλό χαμόγελο.

Από σήμερα λανσάρονται πέντε νέα emojis τα: »Love», «Haha,» «Wow», «Sad» και «Angry» για αυτούς που ένα απλό like δεν αποτελεί την κατάλληλη απάντηση ή σχόλιο σε μία ανάρτηση.

Για τις νέες φατσούλες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είχε σημειώσει σε ποστ του:
«Σήμερα λανσάρουμε το δοκιμαστικό Reactions button… ένα πιο εκφραστικό Like button.
To Like Button ήταν κομμάτι του Facebook για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκατομμύρια likes γίνονται καθημερινά, και το να μας αρέσουν αναρτήσεις ήταν ο πιο απλός τρόπος να εκφραζόμαστε.

Για πολλά χρόνια μας ζητούν το dislike button. Δεν είναι κάθε στιγμή καλή και μερικές φορές θέλουμε να εκφράσουμε την συμπόνια μας. Αυτές είναι σημαντικές στιγμές που χρειαζόμαστε δύναμη για να μοιραστούμε περισσότερα συναισθήματα από ποτέ και το «Like» δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστούμε.
Σε μια πρόσφατη ομιλία μου μοιράστηκα με την κοινότητα το γεγονός ότι έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο στο να σκεφτούμε το καλύτερο τρόπο για να δώσουμε περισσότερες επιλογές έκφρασης κρατώντας απλή τη διαδικασία και σεβόμενοι τους χρήστες. Σήμερα τεστάρουμε το παρακάτω project.
Η αντιδράσεις, σας δίνουν νέους τρόπους έκφρασης για την αγάπη, το δέος, το χιούμορ και τη λύπη. Δεν είναι ένα «dislike button», αλλά δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τη λύπη και τη συμπόνια εκτός από την αγάπη και το χιούμορ. Θα μπορείτε να αντιδράσετε στις δημοσιεύσεις πατώντας παρατεταμένα το Like button.
Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν από την Ιρλανδία και την Ισπανία ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις πριν δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ελπίζουμε να σας αρέσει ή καλύτερα να «αντιδράσετε» όπως αισθάνεστε!»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese