Στα δύο φαίνεται πως έχει χωριστεί το μπλόκο των αγροτών της Κάτω Αχαϊας, με… αφορμή τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όλα αυτά γιατί, εκφράζονται σοβαρότατες ενστάσεις από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαϊας, Σάκη Μαυρόγιαννη, σχετικά με την παρουσία του εκπροσώπου του συντονιστικού των αγροτών της Κάτω Αχαγιάς, Ν. Ζαφειρόπουλου, στην Αθήνα.

“Είναι φιλικά προσκείμενοι στην Κυβέρνηση όσοι πήγαν στην πρωτεύουσα. Μετέβησαν οι αρεστοί. Ο διάλογος ήταν προσχηματικός. Ρωτήστε να μάθετε γιατί δεν πήγαν όλοι οι εκπρόσωποι από όλα τα μπλόκα και γιατί κάποιοι ‘κόπηκαν’ την τελευταία στιγμή, ενώ είχαν την έγκριση του μπλόκου τους”, τόνισε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», με τον Αλέξανδρο Κογκόλη, ο κ. Μαυρόγιαννης.

«Τρανό παράδειγμα οι εκπρόσωποι του μπλόκου του Κουρτεσίου και του Ισθμού», συμπλήρωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής.

Σημειώνουμε πως, από τα μπλόκα της Δυτικής Ελλάδος μόνο αυτό της Κάτω Αχαϊας συμμετείχε στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, αφού αυτά του Αιγίου, του Κεφαλόβρυσου και του Κουρτεσίου δεν παρέστησαν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese