Τελειωμό δεν έχει η παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων στην Αχαϊκή πρωτεύουσα… οι οποίοι δε διστάζουν να επιτίθενται ακόμη και μέρα μεσημέρι στα ανυποψίαστα θύματά τους.

Δύο ακόμη περιστατικά έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο. Το πρώτο προχθές, όταν ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, μαζί με έναν ακόμη ανήλικο συνεργό τους ξυλοφόρτωσαν συνομήλικό τους, πίσω από την Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, αρπάζοντας του το κινητό του τηλέφωνο.

Το νεαρό θύμα έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια, οι δράστες όμως με αστραπιαίες κινήσεις είχαν χαθεί στα γύρω στενά.

Επιπροσθέτως, η ίδια συμμορία ανηλίκων, είχε χθες και άλλο θύμα, στην ίδια περιοχή. Και αυτή τη φορά οι μικροί δράστες επιτέθηκαν σε ανήλικο, αποσπώντας του με τη χρήση έντονης βίας το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και χρηματικό ποσό.

Τα στοιχεία τους είχαν ταυτοποιηθεί με τη σύλληψή τους να ήταν θέμα χρόνου. Οι δύο ανήλικοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους. Πρόκειται για ρομά, η δράση των οποίων έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese