Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου…[πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η αίθουσα του Επιμελητηρίου γέμισε ασφυκτικά και το ενδιαφέρων ήταν μεγάλο που αποδεικνύει ότι οι ζυμώσεις στο ευρύτερο κεντροαριστερό σοσιαλδημοκρατικό χώρο εντείνονται και θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φάνης Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους Φώτης Κολεβέντης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς, οι πρώην δήμαρχοι του Άργους Πλατής και Κολιγλιάτης και πολύς κόσμος

Το θέμα της εκδήλωσης ηταν “Η Ελλάδα σε κρίση, Προοδευτικές απαντήσεις”.

Ομιλίτές στην εκδήλωση ηταν ο Γιάννης Μανιάτης, τ. Υπουργός, βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής Α’ Αθήνας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ο Φίλιππος Σαχινίδης, τ. Υπουργός, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Συντονιστής ήταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αρχισυντάκτης του πολιτικού τμήματος της εφημερίδας «Επένδυση», ενώ την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese