Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι η νεαρή κοπέλα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα…

Βρίσκεται στην Γερμανία για θεραπείες και οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε οποίον μπορεί να βοηθήσει οικονομικά

Τον αγώνα που δίνει η 21χρονη Χριστίνα, από το Τύμπανο Ξάνθης, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι αποφάσισαν να ενισχύσουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι που συμμετέχουν στο Καρναβάλι της πόλης.

Η 21χρονη κοπέλα εδώ και περίπου 4 χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο λίγο έλειψε μάλιστα να χάσει την ζωή της. Η Χριστίνα, βρίσκεται στην Γερμανία όπου παρακολουθεί μια σειρά από θεραπείες ώστε να μπορέσει να πατήσει ξανά στα πόδια της και να περπατήσει, το κόστος όμως αυτό των θεραπειών είναι δυσβάσταχτο μιας και αγγίζει τις 12.000 ευρώ.

Οικείοι της απηύθυναν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την νεαρή κοπέλα να περπατήσει ξανά, κοινοποιώντας στοιχεία ενός τραπεζικού λογαριασμού που έχει ανοιχθεί γι’ αυτό ακριβώς τον σκοπό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου “Οι Απίθανοι” που συμμετέχει στο Καρναβάλι της Ξάνθης, αποφάσισε – σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς – να προσφέρει 1 ευρώ από κάθε αποκριάτικη στολή που θα διατεθεί φέτος μέσω του Συλλόγου για τον αγώνα της 21χρονης κοπέλας. .

“Παραδειγματιζόμενοι απο την κίνηση των ‘Οι Απίθανοι’ Π.Σ Μυρωδάτου , οι Βάτραχοι αισθάνονται την ανάγκη να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας 1€ απο κάθε στολή που θα δωθεί . Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι αυτή την πρωτοβουλία” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο  Π.Σ. “οι Βάτραχοι” τα μέλη του οποίου αποφάσισαν να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους χρήματα για την Χριστίνα.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την Χριστίνα:
Τράπεζα Πειραιώς:
BIC: PIRBGRAA
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5358-071744-698
IBAN:GR18 0172 3580 0053 5807 1744 698
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese