Θρηνεί όλη η Κρήτη από χθες το μεσημέρι όταν με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα ενός 7χρονου αγοριού στο Ηράκλειο…

Η ανείπωτη αυτή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο δρόμο λίγο πριν το ΠΑΓΝΗ όταν το 7χρονο αγοράκι διέφυγε από την προσοχή του πατέρα του και στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σε πένθος όλος ο Κρουσώνας

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το 7χρονο αγγελούδι στον Κρουσώνα.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 7χρονου αγοριού που δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα τι ακριβώς έχει συμβεί στο μοναχοπαίδι τους.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν, όταν το μικρό αγοράκι κατέβηκε μαζί με τον πατέρα του από το αυτοκίνητο τους για να αγοράσουν φρούτα από κατάστημα, που βρίσκεται επί του δρόμου, λίγα μέτρα πριν το νοσοκομείο.

Εκεί, κάτω από συνθήκες, που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, το παιδί βρέθηκε στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα η μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας και μία γυναίκα να πέσει πάνω του και να το τραυματίσει θανάσιμα.

Άμεσα όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον 7χρονο, μεταφέροντας τον στο ΠΑΓΝΗ, αν και δεν εφημέρευε, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον ίδιο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese