Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πόζαρε γυμνή για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού καθώς αισθάνεται θιγμένη από τις φράσεις που τοποθετήθηκαν στο σώμα της

Εξώδικο στο περιοδικό Down Town φέρεται να στέλνει η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς αισθάνεται θιγμένη από τις φράσεις που τοποθετήθηκαν στο σώμα της, οι οποίες ήταν διαφορετικές από αυτές που είχαν συμφωνήσει.
Το θέμα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Spata Live», ο οποίος ανέφερε πως η Σωτηροπούλου «αισθάνεται προσωπικά θιγμένη, μιας και δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνήσει για τα μηνύματα που θα γράφονταν στο σώμα της, στην γυμνή φωτογραφία του εξωφύλλου».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, το μοντέλο και ηθοποιός έχει αποστείλει τρία εξώδικα τα οποία θα φτάσουν στα γραφεία του περιοδικού σήμερα και ένα φάκελος για ασφαλιστικά μέτρα τη Δευτέρα.

«Το θέμα είναι στα μηνύματα. Σύμφωνα με την Τόνια, είχε συμφωνήσει τα μηνύματα που θα περαστούν να μην έχουν σίγουρα σχέση με τον Τζέιμς Μποντ. Όπως επίσης έχει πρόβλημα με την μάνατζέρ της η οποία είναι κοινή με τον Ντάνιελ Γκρεγκ και την Ρέιτσελ Βάις, συνεπώς δεν θέλει να φαίνεται ότι πουλάει το θέμα Μποντ, ενώ είχε συμφωνήσει στην αρχή της φωτογράφισης τα όσα γραφτούν να αφορούν μηνύματα κατά του καρκίνου» μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς η ίδια είναι ευαισθητοποιημένη και συμμετέχει σε μία καμπάνια που ξεκίνησε την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου.

«Η άποψη του περιοδικού είναι ότι ποτέ δεν έγινε τέτοια συνεννόηση για συγκεκριμένα ιδεογράμματα. Ήξερε ότι θα είναι ιδεογράμματα που θα έγραφαν ό,τι ήθελαν. Κι αν ήθελαν να την θίξουν, σύμφωνα με το περιοδικό, θα έγραφαν πιο «χοντρά» πράγματα» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά και πως η Τόνια Σωτηροπούλου έχει συγκεκριμένα μηνύματα που πιστοποιούν τη συμφωνία.

«Και στην συνέντευξη έχει θέμα. Η Τόνια θεωρεί ότι σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, απλά την ρώτησαν πως είναι σαν άνθρωπος, εκείνη είπε δυο λόγια και αυτό έγινε ολόκληρος τίτλος και ολόκληρη απάντηση που ποτέ δεν έδωσε. Όπως επίσης την ενοχλεί και σχόλιο που υπάρχει μέσα στο τεύχος στο οποίο φιλοξενείται ολόκληρη συνέντευξη της και είναι και εξώφυλλο, ότι «για πόσο πια θα ασχολούμαστε με την Τόνια Σωτηροπούλου που έχει στήσει μια καριέρα σε επτά δευτερόλεπτα στον Τζέιμς Μποντ». Θεωρεί άκομψο στο ίδιο τεύχος που φιλοξενήθηκε ως εξώφυλλο, να την κράζουν σε αντίστοιχη άλλη στήλη του περιοδικού».

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα zappIT που επικοινώνησε με το περιοδικό αυτό διέψευσε ότι έχει λάβει προς το παρόν εξώδικο από την Τόνια Σωτηροπούλου. Επίσης, οι άνθρωποι του περιοδικού τόνισαν πως δεν υπήρχε καμία συμφωνία μεταξύ των ίδιων και της γνωστής ηθοποιού για τα μηνύματα που αφορούν τον Τζέιμς Μποντ.

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese