Η πρόσληψη αντικαταστάτη του Τάκη Φύσσα δεν αποτελεί άμεση ανάγκη για τον Παναθηναϊκό, που επί της παρούσης έχει άλλες προτεραιότητες. Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να πλαισιώσει τον Αντρέα Στραματσόνι με κάποιον…

 

άνθρωπο που θα είναι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να μην επιφορτίζεται κι άλλα πράγματα ο Ιταλός προπονητής.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζει, με τη βοήθεια συνεργατών του, την αγορά για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση. Μετά τους Ελευθεράκη, Νταμπίζα και Φύσσα, φαίνεται πως για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσληφθεί κάποιος ξένος, αν και υπάρχουν ενδοιασμοί για το αν κάποιος που δεν γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα και να προσφέρει ουσιαστικά.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις, αλλά χωρίς βιασύνη. Δεν αποκλείεται εφόσον εντοπιστεί κάποιος ή κάποιοι που ξεχωρίζει να έρθουν στην Αθήνα για «συνέντευξη», ενώ η απόφαση για τον εκλεκτό μπορεί να καθυστερήσει και μέχρι τον Απρίλιο.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese