Μπορεί η δήλωσή του με την οποία παρομοίασε τους ομοφυλόφιλους με ζώα να… προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις ακόμα και την «απόλυσή» από τη Nike ωστόσο αυτό φαίνεται ότι ουδόλως επηρέασε τον Μάνι Πακιάο.

Παρά την πρώτη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για την τοποθέτησή του αυτή, ο διάσημος μποξέρ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram – την οποία στη συνέχεια διέγραψε – όπου παρέθεσε ένα απόσπασμα από το Λευιτικόν σύμφωνα με την οποία «αν ένας άνδρας έχει σεξουαλικές σχέσεις με έναν άλλο άνδρα όπως έχει με μια γυναίκα, τότε και οι δύο έχουν κάνει κάτι μισητό. Πρέπει να εκτελούνται. Το αίμα είναι στα δικά τους χέρια».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δέχθηκε 18.000 likes πριν «κατέβει» από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από τρεις ημέρες ο Πακιά είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο «TV5»: «Έχετε δει ζώα να κάνουν σεξ με ζώα του ίδιου φύλου; Ακόμα και τα ζώα, είναι καλύτερα διότι μπορούν να ξεχωρίσουν το αρσενικό από το θηλυκό. Αν, λοιπόν, ένας άνδρας πηγαίνει με άλλον άνδρα και μια γυναίκα με γυναίκα, τότε είναι χειρότεροι από ζώα».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese