Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επισπεύδει τις εξελίξεις…
στον κεντρώο χώρο και στη δημοκρατική παράταξη. Εάν δεν ανασυνταχθούμε τώρα έρχεται το τέλος μας, αφού από δεξιά μας θα έχουμε της ΝΔ και από αριστερά μας τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε στον Αλέξανδρο Κογκόλη, για λογαριασμό του «Σημείου Αιχμής», ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός, Κώστας Σπηλιόπουλος.

«Πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κεντρώος πόλος, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου», συμπλήρωσε ο κ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ο η νίκη Μητσοτάκη δημιουργεί πρόβλημα στον κεντρώο χώρο, αφού τον διασπά και τον διεμβολίζει.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο πρώην βουλευτής Αχαϊας σημείωσε δε πως, η επιλογή Μητσοτάκη ήταν η καλύτερη για τη ΝΔ, απέναντι στον λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΡΦΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Επιπροσθέτως, ο κ. Σπηλιόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τοπικά εσωκομματικά ζητήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκειά του για την «εισβολή» Παπαθεοδώρου στην εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου στην Αχαϊα.

«Ήταν ουρανοκατέβατος. Υπάρχει έλλειμμα εκπροσώπησης στην Αχαϊα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Υφυπουργός.

Τα βέλη του εκτόξευσε και κατά του πρώην Βουλευτή Θανάση Παπαδόπουλου, λέγοντας πως μετράει η διαχρονική πορεία σε ένα κόμμα. «Εγώ έβαλα πλάτη στα δύσκολα. Άλλοι δεν ήταν υποψήφιοι τον Ιανουαρίο και το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό λόγω Παπανδρέου, ενώ το Σεπτέμβρη που το ΚΙΝΗΜΑ δεν κατέβηκε στις εκλογές συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας», δήλωσε ο κ. Σπηλιόπουλος.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese