Κανείς δεν μπορεί να  πιστέψει τον τραγικό χαμό του δημοφιλούς τραγουδιστή αλλά και φίλου, συμμαθητή και συγγενή στην μικρή γειτονιά της Νέας Ιωνίας, όπου ο πατέρας του Τριαντάφυλλος με την μητέρα του Αθηνά, διατηρούν πολλά χρόνια ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, αλλά και ένα μικρό…
καφέ δίπλα ακριβώς από το πρακτορείο, που άνοιξε ο Παντελής μετά την τεράστια επιτυχία του, για να βοηθήσει τον αδερφό του αλλά και τα ξαδέρφια του.

Τα ρολά κατεβασμένα στο πρακτορείο και γείτονες έξω από το μαγαζί διαβάζουν τα μηνύματα που έχουν αφήσει φίλοι του Παντελή μαζί με λουλούδια και κεράκια.

Αύριο έκανε πρεμιέρα στο Teatro
Περάσαμε έξω από το Teatro όπου είναι αναρτημένες οι αφίσες με τον Παντελή Παντελίδη, την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Έχουμε ξαναπεράσει, αλλά αυτή την φορά δεν είναι το ίδιο. Ο Παντελής Παντελίδης, δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Και αυτό είναι συγκλονιστικό.

Στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης

Από το πρωί, πρώτο το troktiko είχε την πληροφορία, ότι ο 30χρονος περίπου άντρας που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν ο Παντελής Παντελίδης (δείτεEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese