Αθώος και με πτυχίο, δηλώνει ο «ψευτογιατρός της Σκύρου» Γιάννης Καστάνης, σε βάρος του οποίου…
εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις. Ο 58χρονος ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη από τον Ανακριτή Χαλκίδας, ενώ παράλληλα ζήτησε απο τον Ανακριτή να του διορισθεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος υπεράσπισης.  

Ο Γιάννης Καστάνης ανέφερε σε δημοσιογράφο του EviaZoom.gr, εντός του δικαστικού μεγάρου, πως έχει πτυχίο και η αθωότητα του θα αποδειχτεί στο δικαστήριο, ωστόσο εξερχόμενος από τα δικαστήρια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.   Ο Καστάνης παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις Αρχές των ΗΠΑ στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, ψευδή αναφορά στην Αρχή και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.   Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών για τα ανωτέρω αδικήματα και είχε καταχωρηθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων στη βάση δεδομένων της Interpol.  

Ο 58χρονος συνελήφθη στις ΗΠΑ για παραβίαση των όρων διαμονής και μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραδόθηκε στη χώρα μας. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese