Μπορεί ο Michael Schumacher να συνεχίζει να δίνει άνισο αγώνα μετά τον…
τραυματισμό του κάνοντας σκι πριν από 25 μήνες, όμως κανένας δεν ξεχνάει όσα έχει πετύχει.

Αυτά ακριβώς τα επιτεύγματα παρουσιάζονται σε μία ιδιαίτερη έκθεση που άνοιξε στη Γερμανία, ύστερα από πρωτοβουλία χορηγού του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Βρίσκεται στο Μάρμπουργκ και περιλαμβάνει μονοθέσια με τα οποία έτρεξε, αγωνιστικές στολές, κράνη κ.α. Μάλιστα αναμένεται να λειτουργεί για δύο χρόνια!

Στα εγκαίνια της βρέθηκε τόσο η σύζυγος του άτυχου 47χρονου, Corinna, όσο και τα δύο παιδιά τους. Όπως αναμενόταν, απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με την πορεία της υγείας του Schumi.

Τα εγκαίνια προλόγισε η εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm, που ανέφερε: «Φυσικά σε ημέρες σαν κι αυτές μας λείπει ο Michael. Όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι συνέβη. Κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε πως μία ημέρα θα “ανακάμψει”».

Το «παρών» έδωσαν διάφορες προσωπικότητες από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Norbert Haug, επί σειρά ετών επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese