Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων των… υποψηφίων οδηγών στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η νέα αίθουσα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου του Διοικητηρίου και εκεί θα διενεργούνται οι εξετάσεις από εδώ και πέρα μετά την μεταφορά της από κτίριο που μέχρι πρότινος ενοικιαζόταν από την Π.Ε. Πέλλας.

Την λειτουργικότητα και λειτουργία της αίθουσας επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ενημερώθηκε από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας κ. Κώστα Χατζηλουλούδα για τις νέες συνθήκες των εξετάσεων και την ευελιξία που παρέχει η νέα αίθουσα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, σε σχετική δήλωση στην οποία προέβη, ανέφερε: «Η περιστολή των λειτουργικών δαπανών και η εξοικονόμηση σημαντικών οικονομικών πόρων της Π.Ε. Πέλλας είναι σημαντική πρωτοβουλία που κάνουμε πράξη σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας. Άλλωστε, επιβάλλεται και από τη γενικότερη οικονομική συγκυρία και την προσπάθεια για εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών. Μεταφέραμε την αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών από μία αίθουσα στην οποία η Π.Ε. Πέλλας κατέβαλε ενοίκιο, σε μία δική μας αίθουσα. Συνεπώς, τα χρήματα αυτά μπορούν να επενδυθούν σε αναπτυξιακές δράσεις και έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Η νέα αίθουσα εξυπηρετεί τις ανάγκες των μελλοντικών οδηγών και τις διαδικασίες οι οποίες πραγματοποιούνται με υπευθυνότητα και διαφάνεια. Ευχαριστώ τα στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία τους».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese