Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια αποτελεί μεγάλο «βραχνά» το θέμα της αδειοδότησης, το οποίο έχει αποφέρει την απαγόρευση μεταγραφών για τον «ιστορικό» τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα της αυτό χωρίζεται…

 

σε δύο μέρη. Το πρώτο έχει να κάνει με την άδεια που έχει ισχύ μόνο στη χώρα μας και το δεύτερη με εκείνη που ανοίγει τον δρόμο της συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χορηγείται από την UEFA.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες και έγκυρες πηγές, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος Βασίλης Γκαγκάτσης ετοιμάζει ταξίδι στα γραφεία της Παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΟΥΕΦΑ) στο κοντινό μέλλον ώστε να «εξαντληθεί» κάθε ενδεχόμενο και πιθανότητα των Νεοσμυρνιωτών για την χορήγηση της συγκεκριμένης άδειας.

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη φετινή Σούπερ Λιγκ, έχει προκαλέσει την… περιέργεια πολλών για το αν ο Πανιώνιος, εφόσον τελικά καταφέρει να τερματίσει στην πεντάδα, μπορέσει να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή άδεια.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί, πως η υπόθεση αυτή για τον Πανιώνιο είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία με βάση τα δεδομένα αυτής της στιγμής.

Βασικός και υπεράνω όλων στόχος των ιθυνόντων του Πανιωνίου, σε πρώτο στάδιο, αποτελεί η εξασφάλιση της άδειας εντός των συνόρων ώστε να αποφύγει μπελάδες και περιορισμούς. Μετά από χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν φροντίσει οι «Κυανέρυθροι» να είναι συνεπής απέναντι στο Δημόσιο και την Εφορία και μέχρι τον Απρίλιο που είναι η περίοδος καταβολής του φακέλου στην επιτροπή αδειοδοτήσεων, φαίνεται να αποτελεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να είναι 100% πλήρης απέναντι σε όλες τους τις υποχρεώσεις.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese