Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες βουλευτές έγινε στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων και άμυνας της Βουλής, την οποία ενημερώνει ο Πάνος Καμμένος  για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την  αντιμετώπιση…

 

της Προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιαρης επιτέθηκαν σε άγρια ύφος και με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που ήταν παρόντες, αποκαλώντας τους «προδότες» και «φιλιππινέζες» των μεταναστών.

Έφθασαν δε, στο σημείο να τραβούν με τα κινητά τους τηλέφωνα βίντεο με τον καυγά. Έντονα αντέδρασαν όλα τα κόμματα, ενώ το Προεδρείο τους ζήτησαν να αποχωρήσουν.

Εκείνοι αρνήθηκαν με συνέπεια να γίνει επίκληση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά.

Κλήθηκε ο φρούραρχος και παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με ομόφωνη έγγραφη απόφαση των υπολοίπων κομμάτων, αποβλήθηκαν από την αίθουσα της Γερουσίας, όπου συνεδριάζει η Επιτροπή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese