Η Yeimi Rey και η δίδυμη αδελφή της Claudia απήγαγαν, δάγκωσαν, έδειραν, έγδυσαν και εγκατέλειψαν την συνάδελφο τους Carolina Munoz

Μοντέλο από την Κολομβία συνελήφθη με τις κατηγορίες της απαγωγής και του βασανισμού μοντέλου, το οποίο δημοσιοποίησε φωτογραφίες αυτής και της αδελφής της πριν από την πλαστική εγχείρηση που είχαν.

Η διάσημη Yeimi Rey και η αδελφή της Claudia κατηγορούνται ότι επιβίβασαν με την βία την Carolina Munoz σε αυτοκίνητο και την βασάνισα, ενώ η 21 Yeimi συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μποκοτά, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για Μαϊάμι.

Σύμφωνα με την Munoz, οι δύο αδελφές την 31η Ιανουαρίου την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο όπου την χτύπησαν, της τράβηξαν τα μαλλιά, της έσκισαν τα ρούχα και της έκαναν ηλεκτροσόκ με τέιζερ.

Όπως σημειώνει, η Yeimi και η Claudia την απείλησαν πως θα χρησιμοποιήσουν τις υψηλές τους γνωριμίες για να την οδηγήσουν στην φυλακή.

Μάλιστα μετά από αυτό, οι δύο αδελφές, όπως καταγγέλλει η παθούσα, την λήστεψαν, την έγδυσαν και δημοσιοποίησαν τις γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα δύο μοντέλα, αφού άφησαν στη μέση του δρόμου την άτυχη συνάδελφό τους, στην συνέχεια έφυγαν με το αυτοκίνητό τους, όπου και προξένησαν τροχαίο, συνελήφθησαν, όμως αφέθηκαν ελεύθερες.

Η Munoz παραδέχτηκε ότι είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter για να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες των δύο αδελφών, αλλά όπως υποστήριξε ήθελε να εκδικηθεί τα άσχημα σχόλια που οι δύο τους είχαν κάνει σε αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.

Τελικά η Yeimi συνελήφθη ενώ η Claudiaαναζητείται.

munozEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese