Ξινή αναμένεται να της βγει η νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ήδη τεράστια προβλήματα με όσα έλαβαν χώρα χθες (13/2) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος ενδέχεται να «κάψουν» ανεπανόρθωτα την «Ένωση».

Σε αυτό αναφέρονται οι απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον παρατηρητή διαιτησίας και μάλιστα με φοβερούς χαρακτηρισμούς που μπορείτε να δείτε εδώ, κάτι που μπορεί να αποφέρει πολύ βαριές τιμωρίες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό, καθώς ο «Τίγρης» μπορεί να θεωρείται «εν τοις πραγμάσι διοικητής» της ΑΕΚ από την  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εντούτοις η απόφαση της ΕΕΑ δεν είχε «πέσει» στο Συμβούλιο της Επικρατείας και για αυτό ενδέχεται να μπει σε μπελάδες η «Ένωση»!

«Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από ένα (1) έως τρία (3) έτη. Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας», αναφέρεται στο άρθρο 28 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Βέβαια, με τιμωρία απειλείται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα…

sportdog.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese