Έξαλλος ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι μετά το τέλος του ντέρμπι και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό είπε απίστευτα πράγματα και έχωσε πολλά… μπινελίκια τόσο για τον Καλογερόπολο όσο και για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της!

Διαβάστε τι είπε…

«Είδατε τι συνέβη σήμερα, ήταν κρίμα, ντροπή. Όλος ο κόσμος να μιλάει για τον Ολυμπιακό ότι ευνοούμαστε και σήμερα να μας καταστρέφει ο διαιτητής. Ήταν ξεκάθαρη κόκκινη στον Ζουκουλίνι με φάουλ από πίσω και δεν έδωσε ούτε καν κίτρινη. Δύο λεπτά μετά δίνει την κάρτα στον Μποτία μετά από πρόκληση και φάουλ του Αραβίδη. Κρίμα που οι διαιτητές παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, δεν έχουν τα αρχ… Πραγματικά το χάλασε σήμερα o διαιτητής με δική του ευθύνη. Μόνο έτσι θα μπορούσε να κερδίσει η ΑΕΚ που είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία.

Είναι η πρώτη φορά που παίζω με 9 παίκτες, δεχθήκαμε την πρώτη κόκκινη, προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήταν δύσκολο. Όταν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είδε την κόκκινη πάλι προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα σηκώσουμε το τρόπαιο και τότε πραγματικά θα είναι ωραίο που θα το δουν αυτό οι φίλοι της ΑΕΚ, που πανηγύρισαν σήμερα σαν να πήραν πρωτάθλημα».

Δείτε τώρα και το βίντεο με τις δηλώσεις του…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese