Στη σημερινή συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο έργο που… απομένει για μείωση των αποκλίσεων μεταξύ των δύο πλευρών – «Δόθηκαν εντολές στους δύο διαπραγματευτές, τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τον Οζντίλ Ναμί, για το έργο που πρέπει να επιτελέσουν» είπε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Περίπου δυόμιση ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο έργο που απομένει για μείωση των αποκλίσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι «κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης έγινε μια γενική ανταλλαγή απόψεων για το πού βρισκόμαστε σήμερα, καθώς επίσης και ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμός για τα επόμενα βήματα».

Ανέφερε επίσης ότι «δόθηκαν εντολές στους δύο διαπραγματευτές (Ανδρέας Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί) για το έργο που πρέπει να επιτελέσουν, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση των αποκλίσεων».

Στη συνάντηση συμμετείχε η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαϊμ, στην οικία της οποίας συνεχίστηκαν σήμερα οι συνομιλίες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese