απο το nassosblog
Αντίστροφα πλέον μετρούν Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη με το παρεάκι τους στην μεσημβρινή ζώνη του ΑΝΤ1 καθώς η απόφαση ελήφθη σε ανώτατο επίπεδο και συγκεκριμένα από τον Θοδωρή Κυριακού: Εν όψει της σημαντικής αναδιάρθρωσης του προγράμματος του καναλιού σε 15 ημέρες με την μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων στις 19.00 και την προβολή της νέας ελληνοκυπριακής σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» στις 20.00 τα «Spata» μέσα στο επόμενο 15ήμερο θα αποτελέσουν τηλεοπτικό παρελθόν.

Και αυτό γιατί ρίχνουν σημαντικά το μέσο όρο τηλεθέασης του σταθμού την ίδια στιγμή όταν τα άλλα τηλεοπτικά προϊόντα είναι επιτυχημένα. Τόσο η πρωινή ζώνη όσο και η απογευματινή αλλά και η prime time.

Μάλιστα ακούγεται πως ο ισχυρός άνδρας του καναλιού Τζόνι Καλημέρης ατύπως έχει ήδη ενημερώσει τους κεντρικούς παρουσιαστές οι οποίοι θα συνεχίσουν να ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού μέχρι και την λήξη των συμβολαίων τους το καλοκαίρι είναι όμως ακόμη άγνωστο εάν και που θα αξιοποιηθούν μέχρι τότε. Το κλίμα μεταξύ Ουγγαρέζου και Συνατσάκη είναι πολύ βαρύ καθώς και οι δύο έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτή ήταν μάλλον και η τελευταία τους ευκαιρία για καριέρα σε ρόλο κεντρικo;y παρουσιαστή.

Άλλωστε και στους δύο έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες σε καιρούς κρίσης που δεν κατάφεραν να καρπωθούν. Ο Ουγγαρέζος με δύο τηλεπαιχνίδια και το αυτόνομο βραδινό Ougachallenge στο Mega η Συνατσάκη στον ίδιο σταθμό με το Master Chef. Ίσως τελικά στο Mega να μην είχαν και τόσο άδικο όταν τους άφησαν να φύγουν χωρίς να μπουν καν σε διαδικασία διεκδίκησής τους…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese