«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου με τη ψήφο στο μέλλον των παιδιών σου», σχολίασε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

«Ψήφιζαν…

 

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οι αγρότες. Το 70% τους ψήφισαν κυβέρνηση, το 60% ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα. Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές πολλά από τα αιτήματά τους ίσχυαν επί ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με 15 δισ. ευρώ και τους ψηφίσατε. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ο Ευρωπαίος; Ο αγρότης τους ψήφισε, κατέστρεψαν την Ελλάδα, την χρέωσαν, και τώρα οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους», σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε μάλιστα από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν για να μπει τάξη στη χώρα.

«Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» επισήμανε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese