Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της…
Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι ΝΜπάμπης Παπαναγιώτου και Άρης Ραβανός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5».

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κατάσταση με το αγροτικό και χρειάζεται προσοχή από όλους.

· Και ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ και εγώ , ούτε ενθαρρύνουμε ούτε δικαιολογούμε τη βία, όποια και εάν είναι τα αιτήματα.

· Απευθύνω έκκληση στους αγρότες σχετικά με την στάση τους. Προέχει η πατρίδα μας.

· Δεν ξέρω ποιοι έκαναν τα επεισόδια σήμερα. Ξέρω ότι κάποιοι τα ενθάρρυναν αυτά τα επεισόδια στο παρελθόν.

· Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των θυσιών που ζητά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στα τεράστια λάθη που έκανε από την αρχή της διακυβέρνησής του.

· Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε σε ηλεκτροσόκ την ελληνική οικονομία, έκλεισε τις τράπεζες, διέλυσε τον παραγωγικό ιστό και τώρα μας λέει ότι φταίνε οι άλλοι.

· Είμαστε κόμμα εξουσίας, δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας. Θέλουμε τον διάλογο και δεν ποδηγετούμε τους κοινωνικούς εταίρους.

· Ο κ. Μητσοτάκης έχει δείξει πολύ σοβαρή και υπεύθυνη στάση, όπως με τη θέση που πήρε στη Βουλή για τις επικουρικές συντάξεις.

· Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο κ. Καμμένος ενημέρωσε απλώς την κ. Μπακογιάννη επί 5 λεπτά.

· Με ενοχλεί πολύ η απίστευτη διγλωσσία του ΣΥΡΙΧΑ. Χωρίς να ενημερώσουν κανέναν πήγαν από την έξοδο από το ΝΑΤΟ στο αίτημα το ΝΑΤΟ να ασκεί αστυνομικά καθήκοντα στο Αιγαίο!

· Η κυβέρνηση δεν θεώρησε καν υποχρέωσή της να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την πρωτοβουλία της για το ΝΑΤΟ.

· Δεν είμαστε εναντίον του ΝΑΤΟ. Όμως πρέπει να δούμε τι έχει συμφωνηθεί. Αυτό που ενδιαφέρει είναι τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese