Διαβάστε την ανακοίνωση: “Περιοδεία του ευρωβουλευτή της… Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή και της πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου, στην Πιερία (12 & 13.02.2016)

Διήμερη περιοδεία στην Πιερία θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 12.2.2016 και το Σάββατο 13.2.2016, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής και η πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη.
Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 12.2.2016 και ώρα 19.00, ενημέρωση των δημοσιογράφων του τοπικού τύπου από τον Νίκο Χουντή, σχετικά με την πολιτική κατάσταση και τις εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στις 19.30, εγκαίνια των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη (Πλατεία Ελευθερίας 9), με ομιλητή τον Νίκο Χουντή.Χαιρετισμό θα απευθύνουν ηΔέσποινα Χαραλαμπίδου και ο πρώην βουλευτής Πιερίας, Ζήσης Ζάννας. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στην ταβέρνα «Το Ρεμπετάδικο του Ψείρα» (Βατάν).
Το Σάββατο 13.2.2016, κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά της Κατερίνης, με επικεφαλής τους Νίκο Χουντή, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Ζήση Ζάννα.”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese