Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για ΑΕΚ και Ατρόμητο για τα επεισόδια στο Περιστέρι, αφού το κατηγορητήριο που συνέταξε ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας «καίει» τις δύο ΠΑΕ.

Μάλιστα σύμφωνα…

 

με τη «Live Sport» οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με ακόμα σκληρότερη τιμωρία, σε περίπτωση που σήμερα ή αύριο ασκήσει διώξεις κατά των δύο ΠΑΕ για εκτεταμένα επεισόδια.

Η ΑΕΚ κατηγορείται για είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς, από την οποία σημειώθηκαν βιαιοπραγίες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση για την οποία προβλέπεται πρόστιμο 100.000 ευρώ και καθώς και τιμωρία δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων.

Επιπλέον η ΑΕΚ κατηγορείται για ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων πριν και μετά το ματς, για την οποία προβλέπεται πρόστιμο 20.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων, καθώς και για το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, για το οποίο η ΑΕΚ είναι υπότροπη.

Ανάλογο είναι και το κατηγορητήριο για τον Ατρόμητο που επίσης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Οι παραπάνω τιμωρίες θα είναι σαφώς βαρύτερες, αν ασκήσει κατά των δύο ΠΑΕ δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Τότε ΑΕΚ και Ατρόμητος κινδυνεύουν με δύο αγωνιστικές τιμωρία της έδρας, 150.000 πρόστιμο, καθώς και αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese