Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, μίλησε στον… ΣπορFm 94,6 και στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια, για:

-την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ:

«Είναι μια προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ήταν απογοητευμένοι. ‘’Αν μας πεις ναι τότε θα κάνουμε μια προσπάθεια. Αλλιώς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη χρονιά» μου είπαν. Είναι το σπίτι μου ο ΟΦΗ η ομάδα μου. Και τώρα βλέπω ότι καλά έκανα και είπα το «ναι». Οι συνθήκες εργασίες είναι καλές. Πρέπει να προσαρμοστώ στο ποδόσφαιρο που παίζεται στην Γ’ εθνική. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στα αποτελέσματα».

-τη διακοπή των αγώνων:

«Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησε. Τα παιδιά που ήρθαν να λείψουν μόνο σε ένα παιχνίδι. Στο επόμενο θα έχουμε μια σημαντική βοήθεια. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι δυνατή, με ποιότητα και να είναι γενικότερα καλή για αυτή την κατηγορία.

-τον ΟΦΗ:

«Δεν είναι για Γ΄ Εθνική ο ΌΦΗ. Όπως και ο Άρης. Είναι άλλες ομάδες. Εμένα εδώ είναι η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Η ομάδα μας έχει αλλάξει. Έχει αποκτήσει άλλους παίκτες. Θα είναι όλα διαφορετικά. Και ως ομάδα και πρόσωπα και παιχνίδι. Θα είναι εντελώς άλλη ομάδα τώρα στο Β’ γύρο. Δεν είναι μόνο το υλικό. Είναι καλές οι επιλογές που έχω κάνει ως προπονητής. Έχω κάνει το αγροτικό μου. Είχα τον Παναθηναϊκό με παίκτες μεγάλης κλάσης. Μετά πήγα στον Ατρόμητο. Μπορούσα να ήμουν και σε άλλη ομάδα αλλά εδώ ειναι το σπίτι μου»

-το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό:

«Συμφωνώ ότι άλλαξαν πολύ οι δύο ομάδες. Το καλοκαίρι το έλεγα για τον Ατρόμητο ότι ήθελε αλλαγή στους παίκτες τους. Είναι ένα παιχνίδι με τον στόχο και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός πέρα από τα πλέι-οφ που τα καταφέρνει. Ο Ατρόμητος όμως είναι μια ομάδα καλή, που παίζει στην έδρα του και με παίκτες που ξέρουν εάν πάρουν προβάδισμα να κρατούν το αποτέλεσμα. Θέλει διαχείριση το παιχνίδι. Δεν μπορείς να προβλέψεις το παιχνίδι αυτό. Είναι δύσκολο και για τις δύο».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese