Θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 17χρονου μαθητή Κωνσταντίνο Νικολάου,  στην Λεμεσό .  Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας, βυθίζοντας σε πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, οδηγός οχήματος, που κινείτο με ανατολική κατεύθυνση, επιχείρησε να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να σταθμεύσει, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας του άτυχου 17χρονου, ο οποίος εκτινάχθηκε και αφού διένυσε απόσταση περίπου 20 μέτρων στον αέρα, έπεσε στην άσφαλτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ οι ακριβείς συνθήκες για το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό, για το 2016, ερευνώνται από την Τροχαία.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του. Ε νώ τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο Facebook του παιδιού είναι πάρα πολλά… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το ξαφνικό κακό!

Τραγική φιγούρα η κοπέλα του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα έκανε τα πάντα για αν ήταν εκείνη στη θέση του!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese