Σαφές μήνυμα ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Σταύρος Κοντονής. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ζήτησε να μη γίνει το παραμικρό. Δείτε τι άλλες συστάσεις έκανε.

Ξεκάθαρος για τις απαιτήσεις…

 

της Πολιτείας στο επερχόμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θέλησε να γίνει ο Σταύρος Κοντονής.

Δίνοντας το «παρών» στη σύσκεψη ασφαλείας του αγώνα (κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά) ο υφυπουργός επεδίωξε να καταστήσει σαφείς τις προσδοκίες για απόλυτη τήρηση της νομιμότητας.

Μιλώντας λοιπόν στους εκπροσώπους των ομάδων και των αρμόδιων αρχών, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη στα θέματα της βίας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό.

Επίσης, έκανε συστάσεις στην Αστυνομία για σχολαστική εκπλήρωση των καθηκόντων της, ενώ ζήτησε να υπάρχει έντονη παρουσία ΚΑΙ ιδιωτικής ασφάλειας στο γήπεδο. Γενικώς, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα προβλεπόμενα σε κάθε τομέα, από την άφιξη των αποστολών των ομάδων μέχρι την παρουσία προσώπων στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Ήταν ξεκάθαρος, δε, ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η νομιμότητα και υπάρξουν ξανά έκτροπα, η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη και η τιμωρίες μεγάλες για τους παραβάτες.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese