Ελευση στην Πάτρα με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα αποφάσισαν… για την Τρίτη οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας, οι οποίοι θα αποκλείσουν τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και την Γ’ Εφορία, όπως επίσης και τη διασταύρωση που οδηγεί στη Βιομηχανική Περιοχή.

Επιπροσθέτως, όπως αποφάσισαν χθες, σε συνεδρίαση του συντονιστικού τους, θα μεταβούν στην Αθήνα την Παρασκευή, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών, στο Σύνταγμα.

“Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τελικής πτώσεως. Είναι ένα προσχέδιο – γενοκτονία, με το οποίο δεν θα υπάρχει άυριο για εμάς”, τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Κάτω Αχαγιάς, Νίκος Ζαφειρόπουλος.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος είπε επίσης, όσον αφορά στον παναγροτικό συλλαλητήριο της Πασασκευής, πως οι αγρότες θα μεταβούν στην πρωτεύουσα με τρακτέρ και λεωφορεία.

ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

Οι αγρότες παρέδωσαν στην κυκλοφορία την Πατρών – Πύργου δέκα λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ της Κυριακής ενώ για σήμερα Δευτέρα αποφάσισαν την πραγματοποίηση εκ νέου εξάωρου αποκλεισμού (16.00 -22.00).

Σήμερα αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας κλείνουν την ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Κεφαλόβρυσο, από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ χθες έκλεισαν για λίγο και παρακαμπτηριους οδούς, στο ύψος του αντλιοστασίου Αιτωλικού και της διασταύρωσης Αιτωλικού με την Εθνική οδό.

Επίσης αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου αποφάσισαν να έχουν μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Παρασκευή και παραμονή στην πλατεία Συντάγματος με τα υπόλοιπα μπλόκα για όσο χρόνο αποφασιστεί.

Όσον αφορά στην Αιγιάλεια, εκπρόσωποι περίπου 21 φορείς συναντήθηκαν στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών στο Αίγιο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει συγκροτηθεί.

Όπως δήλωσαν, κάποιοι απο αυτούς αποφάσισαν να κλείσουν το πρωί σήμερα, από τις 7 έως τις 9, την ΔΟΥ Αιγίου και το απόγευμα από τις 7 έως τις 9 την Παλαιά Εθνική Οδό (και στα δύο ρεύματα) στο ύψος της γέφυρας Μεγανιτη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese