Το ανακοίνωσε στην εκπομπή του και έκανε άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή

Όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Στέφανος Χίος μπαίνει στον πολιτικό στίβο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αρχικά τόνισε πως «το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ο Στέφανος Χίος το βράδυ της Κυριακής ανακοινώνουν ίδρυση “Πατριωτικής Κίνησης Ελλήνων Πολιτών” για να βοηθήσουμε την Ελλάδα που έχει πάρει φωτιά και κινδυνεύει από την κυβέρνηση των προσκυνημένων».

«Δεν θα δώσω λεπτομέρειες αλλά το πολιτικό σύστημα θα πάθει εγκεφαλικό, θα του έρθει από εκεί που δεν το περιμένει» τόνισε ο δημοσιογράφος και προέβλεψε ότι το κόμμα του θα γίνει εφιάλτης για κάποιους. «Αυτό δεν θέλατε, αυτό δεν μου ζητάγατε; Πάμε να σηκώσουμε τη σημαία της λευτεριάς. Σηκωθείτε από τις καρέκλες. Πολλοί μας φοβούνται. Ο χείμαρρος γίνεται ποτάμι και θα τους πνίξει» τόνισε ο Χιός με πολεμικό εμβατήριο να παίζει ως μουσικό χαλί. «Δεν μπορούμε η δική μας η κίνηση να είναι μέσα στο ευρώ και στην Ε.Ε.. Όχι. Τους σιχαινόμαστε» δήλωσε ο Χιός και έκανε άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή και την κάλεσε να δώσει συγκεκριμένες προτάσεις για εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή.

«Πόσες φορές η χώρα πείνασε; Συνήλθε; Γιατί να μην συνέλθει και τώρα;» δήλωσε και κάλεσε τον κόσμο να τον στηρίξει. «Να μαζέψουμε κόσμο και να τους φάμε το μεδούλι, Έξω από την Ευρώπη, έξω από το ευρώ. Έξω από το ΝΑΤΟ» τόνισε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese