Με πολύ σοβαρά επεισόδια, τα οποία έβαλαν σε σκέψεις τον Σταύρο Κοντονή ακόμα και να διακόψει το πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ.

Οπαδοί της Ένωσης και των γηπεδούχων, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, έκαναν… ντου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τρέχουν για να «σώσουν» την κατάσταση. Για λίγα λεπτά υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και της Αστυνομίας, ενώ υπήρξε και μαχαίρωμα ενός φιλάθλου του Ατρομήτου που συμμετείχε στα επεισόδια.

Πριν λίγη ώρα λοιπόν, κυκλοφόρησε και ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο διαδίκτυο, μέσα από την εξέδρα της Ένωσης, στο οποίο φαίνεται καρέ – κατέ τι συνέβη μετά το σφύριγμα της λήξης, αλλά και το ξύλο που έπεσε!

Μάλιστα, πως θα παρατηρήσετε και εσείς, κάποια στιγμή ένας οπαδός του Ατρομήτου, έχει μείνει μόνος του μπροστά από την εξέδρα της ΑΕΚ και δέχεται επίθεση από περισσότερα από 20 άτομα, τα οποία το ρίχνουν στο ταρτάν. Για καλή του τύχη, μετά από λίγο έφτασε η Αστυνομία και τους πήρε στο κυνήγι…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese