Δεν έμεινε στις σοβαρές καταγγελίες μπροστά στις κάμερες για ύπαρξη καμόρας στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αλαφούζος. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Skoda Ξάνθη, ο εξοργισμένος (από την αποβολή του Ζέκα κι όχι…

 

μόνο) πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον διαιτητή του αγώνα, Σταύρο Μάνταλο.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη σημερινή διαιτησία», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» στον Καβαλιώτη ρέφερι, ο οποίος κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα και αναμένεται κλήση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία. Πάντως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε πως δεν πρόκειται να πτοηθεί και θα συνεχίσει τον αγώνα που έχει κηρύξει κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε έκανε σαφείς τις διαθέσεις του με τη δήλωσή του. «Αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή. Όχι εμείς! Θα τους τσακίσουμε όλους!», τόνισε.

Κίνδυνος τιμωρίας από βίντεο

Ο κ. Μάνταλος έγραψε επίσης τα συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ σύμφωνα με τη Live Sport υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού. Κι αυτό γιατί κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο στο 82ο λεπτό κι ενώ υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς για τις πρώτες βοήθειες σε παίκτες, ο Καρυπίδης έσκυψε, πήρε ένα αντικείμενο που είχε πέσει στο χορτάρι και το πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Το συγκεκριμένο συμβάν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, ωστόσο για παρόμοια περιστατικά έχουν φέτος τιμωρηθεί δύο ομάδες με χρήση βίντεο και αυτό από μόνο του ίσως οδηγήσει σε τιμωρία έδρας, μολονότι στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό, πέρα από τα γνωστά υβριστικά συνθήματα.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese