«Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές μου. Η καταστροφική αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Μιλώντας στον Real…

 

FM, ο κ. Βορίδης σχολίασε επίσης το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ζητεί εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το αίτημα των εκλογών καταλήγει και φαιδρό όταν πριν από τέσσερις μήνες έχεις κάνει εκλογές. Βεβαίως να φύγει, αλλά επειδή αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και στο τέλος-τέλος και το αίτημα των εκλογών είναι άνευ ιδιαιτέρας σημασίας καθώς δεν μπορεί να επιβληθεί, το ερώτημα είναι ένα: η κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντέχει;».

Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι όμως αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει καθόλου να κοιτάνε από δω. Δεν υπάρχει περίπτωση όχι στήριξη να δώσουμε, όχι οικουμενική κυβέρνηση να κάνουμε, όχι να ψηφίσουμε ασφαλιστικά, αυτά είναι όλα εκτός συζητήσεων».

Στο ερώτημα γιατί είναι τέτοια η στάση της ΝΔ ο κ. Βορίδης απάντησε: «Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους ελεύθερους επαγγελματίες για να κάνω το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους αγρότες κάνοντας το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω στην πλάτη των πολιτών τις συνέπειες της άφρονας πολιτικής ενός έτους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ να συμπράξω σε αυτό».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese