«Το δήλωσα και χθες το πρωί, το είπα ευθέως, η κυβέρνηση εργάζεται με ορίζοντα τετραετίας. Είμαι κατηγορηματικά σαφής ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το θέμα που με ρωτάτε» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,…

 

Παναγιώτης Ρήγας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, «σχετικά με πληροφορίες για φυγή προς τα μπρος, είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω άλλων διαδικασιών».

«Ίσα-ίσα, είμαστε όλοι πεισμένοι ότι τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε μέχρι τέλους. Έχουμε βάλει στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, το άνοιγμα της συζήτησης για τη διευθέτηση του χρέους, την ανόρθωση της οικονομίας με την κοινωνία όρθια, ώστε η χώρα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

«Έχουμε κάνει βήματα μέσα σ» αυτήν τη μεγάλη κρίση, παρά τις δυσκολίες που είχαμε. Η ύφεση θα είναι κοντά στο μηδέν, τα έσοδα έχουν πάει καλά, η ανεργία μειώθηκε 1%. Δεν γίνεται να παίζει κανείς μ» αυτό το ζήτημα και έχουν εγκληματικές ευθύνες όσοι δημιουργούν αυτό το κλίμα, πολιτικά κόμματα και καναλάρχες, οι οποίοι έχουν ενοχληθεί από την τάξη την οποία θέλουμε να βάλουμε στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» κατέληξε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese