Οι φράσεις από την αγαπημένη σειρά όλων τους Simpsons ταιριάζουν σε κάθε περίσταση! Το να βρεις την τέλεια φράση όμως έγινε απίστευτα εύκολο με την κυκλοφορία της καινούριας μηχανή αναζήτησης Frinkiac!

Μπορεί να μην μπορείτε…

 

να κερδίσετε φίλους με μια σαλάτα όπως λέει η γνωστή ατάκα από τους Simpsons αλλά σίγουρα μπορείτε να κάνετε καινούριους φίλους με το να γίνετε μια μηχανή meme με τη Frinkiac, τη καινούρια μηχανή αναζήτησης που είναι αφιερωμένη στο show!

Απλά πληκτρολογήστε μερικές λέξεις και η Frinkiac θα τις ταιριάξει με κάποιο screenshot από τις πρώτες 15 σεζόν της σειράς! Μέχρι τώρα έχει πάνω από 3 εκατομμύρια screenshots και είναι αρκετά εύκολο να βρείτε εικόνες από το ίδιο επεισόδιο έτσι θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τη στιγμή που ψάχνετε! Πατώντας το κουμπί “Make Meme” η ατάκα θα μπει πάνω στην εικόνα της σκηνής (την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε και με δικό σας κείμενο).

Για κάποιον που αναφέρεται σε σκηνές από τους Simpsons χιλιάδες φορές την ημέρα , η Frinkiac είναι σαν δώρο Θεού. Η λειτουργία αναζήτησης της είναι πολύ πιο γρήγορη από την αναζήτηση στις εικόνες της Google και η δυνατότητα να βρεις συγκεκριμένες στιγμές από μια σκηνή είναι απίστευτα χρήσιμη. Αν η Frinkiac προσθέσει και τη δυνατότητα να φτιάχνεις GIF σίγουρα θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή!

“Οι Simpsons είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές κωμωδίες όλων των εποχών και πιστεύουμε ότι η εύκολη πρόσβαση στα στιγμιότυπα της σειράς θα σας κάνει να γελάσετε και να ξανά παρακολουθήσετε τη σειρά!”, δήλωσε ένας από τους προγραμματιστές της Frinkiac.

Πηγή: SecNewsEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese