Κλιμάκωση του αγώνα τους και των κινητοποιήσεών τους ενάντια στο… προσχέδιο του Ασφαλιστικού που προωθεί η Κυβέρνηση, αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας, μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Μετά από εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από τον Κόμβο Κεφαλόβρυσου και κατάληψη του ΟΠΕΚΕΠΕ Μεσολογγίου, σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:30.
-Αποκλεισμός του Κόμβου σήμερα από 17:00 έως 22:00 και
-24ωρος αποκλεισμός του κόμβου του Κεφαλόβρυσου από το Σάββατο 06/02 ώρα 12:00 έως την Κυριακή 07/02 και ώρα 12:00!

Στην Αχαΐα οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν τη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, ενώ σήμερα θα αποφασίσουν την περεταίρω στάση τους, σε συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.
Οι απόψεις που κυριαρχούν είναι ο αποκλεισμός των διοδίων του Ρίου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ή τη Δευτέρα ετοιμάζονται για αποκλεισμό της Βιομηχανικής Περιοχής.

“Δυναμώνουμε τους αγώνες μας και δεν σταματάμε. Όσο η κυβέρνηση είναι αδιάλλακτη ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας μας”, τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρ. Μπεκίρης.

Οι αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν και σήμερα τη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων Αιγίου από τις 7 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ.

Τα μπλόκα στην Ηλεία συνεχίζονται σε Μαραθιά και Κουρτέσι, όπως επίσης και στην Περιφερειακή της Ναυπάκτου, αλλά και στο Ευηνοχώρι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese