Κλιμάκωση του αγώνα τους και των κινητοποιήσεών τους ενάντια στο… προσχέδιο του Ασφαλιστικού που προωθεί η Κυβέρνηση, αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου Αιτωλοακαρνανίας, μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Μετά από εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας από τον Κόμβο Κεφαλόβρυσου και κατάληψη του ΟΠΕΚΕΠΕ Μεσολογγίου, σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:30.
-Αποκλεισμός του Κόμβου σήμερα από 17:00 έως 22:00 και
-24ωρος αποκλεισμός του κόμβου του Κεφαλόβρυσου από το Σάββατο 06/02 ώρα 12:00 έως την Κυριακή 07/02 και ώρα 12:00!

Στην Αχαΐα οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν τη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, ενώ σήμερα θα αποφασίσουν την περεταίρω στάση τους, σε συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.
Οι απόψεις που κυριαρχούν είναι ο αποκλεισμός των διοδίων του Ρίου το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ή τη Δευτέρα ετοιμάζονται για αποκλεισμό της Βιομηχανικής Περιοχής.

“Δυναμώνουμε τους αγώνες μας και δεν σταματάμε. Όσο η κυβέρνηση είναι αδιάλλακτη ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας μας”, τόνισε στο PatrasTimes.gr το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Χρ. Μπεκίρης.

Οι αγρότες της Αιγιάλειας θα κλείσουν και σήμερα τη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων Αιγίου από τις 7 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ.

Τα μπλόκα στην Ηλεία συνεχίζονται σε Μαραθιά και Κουρτέσι, όπως επίσης και στην Περιφερειακή της Ναυπάκτου, αλλά και στο Ευηνοχώρι.