Ο Δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, διαψεύδει τον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα, κάνοντας λόγο για… «διαρροές», «μη κατανόηση» ή… «σκόπιμη μη κατανόηση», απαντώντας στο επίσημο δελτίο Τύπου του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., που δημοσίευσε το axtipitos-newsblog.rhcloud.com και σύμφωνα με το οποίο, «…ο Δήμαρχος προσπαθεί να δημιουργηθεί χώρος φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή» και ότι, «…το Υπουργείο Εσωτερικών και ο ίδιος προσωπικά (σ.σ. Γ. Μπαλάφας) θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή», με ηλεκτρονική αλληλογραφία του προς το axtipitos-newsblog.rhcloud.com.

Ο Δήμαρχος κάνει λόγο για «τακτικές που είναι γνωστές» και «δεν περνάνε πια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και συμπληρώνει:

«Την απάντηση για το εάν θέλουμε ή όχι να γίνει το κέντρο στα Διαβατά, θα τη δώσει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία στενού συνεργάτη του Δημάρχου με το axtipitos-newsblog.rhcloud.com, αργά το βράδυ της Πέμπτης, μας έγινε σαφές ότι, ο κ. Φωτόπουλος δεν καταφέρεται κατά του axtipitos-newsblog.rhcloud.com. «Αυτό φαίνεται και από το ύφος της ανακοίνωσης του Δημάρχου», μας τονίστηκε χαρακτηριστικά, ενώ επισημάνθηκε πως, η συνάντηση του Δημάρχου Δέλτα με τον Υφυπουργό ΕΣ.Δ.Α. ήταν στο πλαίσιο σειρά σειράς συναντήσεων του, προκειμένου και μόνο να ενημερωθεί για το θέμα της κατασκευής ή όχι hot spot προσφύγων/μεταναστών στην περιοχή των Διαβατών.

Η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Δημάρχου Δέλτα

“Εάν η επίσκεψή μου στον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα, προκειμένου να ενημερωθώ μιας και οι αρμόδιοι υπουργοί απαξίωσαν να το κάνουν, εκλαμβάνεται ότι θέλουμε να γίνει το κέντρο μετεγκατάστασης στα Διαβατά, τότε ο διαρρέων δεν κατάλαβε ή έκανε πως δεν κατάλαβε.

Με διαρροές δε λύνονται τέτοια θέματα. Οι τακτικές αυτές είναι γνωστές. Αλλά δεν περνάνε πια. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο.

Την απάντηση για το εάν θέλουμε ή όχι να γίνει το κέντρο στα Διαβατά, θα τη δώσει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα.

Παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση – διάψευση του δημοσιεύματος με τίτλο «Δήμαρχος ΖΗΤΑ τη δημιουργία hot spot στην περιοχή του!»

Ευθύμιος Φωτόπουλος, Δήμαρχος Δέλτα”English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese