Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης
Είμαι βέβαιος ότι όλοι το βλέπουμε, αλλά δεν ξέρω πόσοι το ομολογούν, ότι ζούμε σε μια κοινωνία, που πλειοδοτούν…
οι μπουνταλάδες, οι κολλημένοι, οι φανατικοί και οι αιθεροβάμονες!!
Είναι όλοι αυτοί που, …. αφού κάνουν τη ζημιά τους, αφού προκαλέσουν το πρόβλημα, μετά, παίρνουν το ύφος της παρθενώπης, πιάνουν με συστολή το πρόσωπο τους και αρχίζουν τις άστοχες και εμετικές δικαιολογίες: «πω, πω τι έκανα, ….. μάρτυς μου ο Θεός δεν τόχα καταλάβει, …. πω, πω δεν το ήξερα, ….. νόμιζα, …. πρώτη φορά μου συμβαίνει, …… μα γιατί ….. αφού ΟΛΟΙ το ίδιο κάνουν, …. κλπ, κλπ»!!

Είναι όλοι αυτοί οι «μισοκακόμοιροι», που κάθε φορά που την παθαίνουν και συλλαμβάνονται, μετά μετανιώνουν (ή κάνουν πως μετανιώνουν), για …. να συγχωρεθούν, ώστε αμέσως μετά (βεβαίως-βεβαίως) …. να ξανακάνουν τα ίδια!!
Είναι δηλαδή όλοι αυτοί, που γίνονται τα εύκολα υποχείρια, οι πιστοί ακόλουθοι, οι εμπροσθοφυλακές, οι μπράβοι και τα πρωτοπαλίκαρα, που είναι «έτοιμοι για όλα», προς χάριν …. των «επιτήδειων» καταφερτζήδων Αρχηγών, που αφού τους εκμεταλλευτούν στυγνά και τους στύψουν σαν τη λεμονόκουπα, μετά τους πετάνε στα άχρηστα!!
Η κοινωνία μας έχει αποδεχτεί και η δικαιοσύνη τόχει προβλέψει, ότι, εκτός από τον «βασικό ένοχο» μιας πράξης, κυρώσεις πρέπει να υφίσταται και …. ο «ηθικός αυτουργός» αυτής!! Αυτός δηλαδή ο «επιτήδειος μπαγάσας», που υποκινεί και κατευθύνει από το παρασκήνιο, τον κάθε αφελή και μισοκακόμοιρο μπουνταλά, να κάνει τη βρομοδουλειά, …. για το χατίρι του και τα συμφέροντα του!!

Αυτή η ράτσα του μπαγάσα, του καταφερτζή και του μπουνταλά, είναι αυτή η αυθεντική μορφή του γνήσιου μισοκακόμοιρου Έλληνα, που προσπαθεί εδώ και δύο (2) αιώνες, ….. να αναγάγει την πονηριά του σε καπατσοσύνη, την αμορφωσιά του σε συμπαθητική αφέλεια και την απάτη του σε θυματοποίηση του, σε εξαπάτηση του και σε συνομωσία εις βάρος του!!
Τρανταχτό παράδειγμα, είναι και αυτοί οι τσαμπουκαδο-λεβέντες του περιβόητου (πρώην) Κινήματος «Δεν Πληρώνω», που τώρα πλέον, ως μισοκακόμοιρα θύματα, αδικημένα και καταφρονημένα, ….. ζητούν κατανόηση, συγχώρηση και συμπαράσταση!! (βλ. http://tinyurl.com/gvmmvut)
Και το πλέον τραγικό της ιστορίας αυτής, είναι ότι αυτοί οι μισοκακόμοιροι, ζητούν βοήθεια, από τους επιτήδειους «βασικούς ένοχους», αυτούς δηλαδή, που τους ξεγέλασαν και τους οδήγησαν σ’ αυτή την κατάσταση …… ΚΑΙ μαζί μ’ αυτούς, μας πήραν και εμάς όλους στο λαιμό τους!!

Επειδή είναι βέβαιο ότι, οι μπουνταλάδες, πέραν των άλλων, έχουν και ρηχή μνήμη, ας ξαναθυμηθούμε αυτούς τους επιτήδειους πρωτεργάτες του «αυθόρμητου» Κινήματος «Δεν Πληρώνω» ….. Βαλαβάνη, Φωτίου, Στρατούλη, Σία Αναγνωστοπούλου και πλήθος σημερινών Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προπάντων ….. τον Μεγάλο Αρχηγό τους (βλ. https://omadaalithias.gr/story/tsipras-den-plirwnw/)
Αξίζει να δείτε, αυτές τις παραπάνω δηλώσεις του Επιτήδειου Αλέξη, για να κατανοήσετε (και οι πλέον δύσπιστοι), τις ανήθικες μεθοδεύσεις και τις πρακτικές (των επιτήδειων), όπου με ξεδιάντροπη ευχέρεια, μπορούν να μετατρέπουν:
– το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα, σε διαπλεκόμενη αντίδραση σκοτεινών δυνάμεων!!
– την αδυναμία πληρωμής υποχρεώσεων, σε σκοπιμότητα και σαμποτάζ, στο θεάρεστο κοινωνικό τους έργο!!
– τις λαϊκές εκδηλώσεις δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας, σε προβοκάτσιες και τραμπουκισμούς ακροδεξιών κύκλων και συμφερόντων!!
– τις κινητοποιήσεις αντίδρασης στη λιτότητα, σε υποκινούμενες αντεθνικές ενέργειες, συνομωτών, δοσίλογων και μεγαλοτσιφλικάδων!!!

Αυτό λοιπόν το θύμα, είναι ο σημερινός μισοκακόμοιρος Έλληνας, που έτσι έμαθε να ζει και απ’ ότι φαίνεται ….. μάλλον του αρέσει!!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese