Πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική είναι το σχόλιο μιας Ναπολιτάνας καθηγήτριας και δημοσιογράφου επειδή δεν δίνονται εισιτήρια για το ματς με την Γιουβέντους.

Η Φαμπιάνα Πατσιέλο ήταν μια άγνωστη στο ευρύ κοινό Ναπολιτάνα,…

 

μέχρι και τη χθεσινή μέρα. Γιατί αυτό που έγραψε στη σελίδα της στο Facebook με αφορμή το γεγονός ότι δεν θα πάρει εισιτήρια η Νάπολι για το ματς στο Τορίνο, όπως δεν πήρε και η Γιουβέντους για τον αγώνα στο Σαν Πάολο, την έκανε γνωστή σε όλη την Ιταλία και όχι μόνο.

00000001370«Δεν θέλουν να πάμε στο Juventus Stadium γιατί μας φοβούνται. Και καλά κάνουν γιατί αν μας εκνευρίσουν εκεί θα γίνει η δεύτερη έκδοση του Χέιζελ. Για την ιστορία, προσωπικά δεν έχω κανένα σεβασμό για αυτούς τους ανθρώπους γιατί πιστεύω ότι πήγαιναν γυρεύοντας», ήταν το αηδιαστικό σχόλιο, το οποίο προφανώς και την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Αν μπορεί να χαρακτηριστεί άνθρωπος αυτό το πράγμα…

Λίγες ώρες μετά μάλιστα, βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό για να σχολιάσει αυτό που έγραψε και απέδειξε ξανά με τι ον έχουμε να κάνουμε καθώς έδωσε την ακόλουθη απάντηση όταν της επισημάνθηκε ότι δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα μια δημοσιογράφος και υποψήφια Διδάκτωρ σε πανεπιστήμιο της Ρώμης.

«Το έγραψα και τέλος, αν και τώρα το διέγραψα. Το ότι είμαι δημοσιογράφος και καθηγήτρια σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι; Εσάς σας φαίνεται λογικό να γράφουν και να λένε κάθε μέρα για τον Βεζούβιο;».

Περισσότερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο και την Γιουβέντους στο forzajuve.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese