Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε το πιο μυρωδάτο σαπούνι χεριών από… σοκολάτα! Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα προσεκτικά θα έχετε στο μπάνιο σας το πιο λαχταριστό σαπούνι για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας.

Τι θα χρειαστείτε Αρχικά θα χρειαστείτε ένα άδειο βαζάκι από μερέντα και το πάνω μέρος ενός πλαστικού μπουκαλιού σαπουνιού. Για το σαπούνι θα χρειαστείτε υγρό σαπούνι οποιασδήποτε μάρκας και κακάο.

Αδειάστε σε ένα μπολ όλο το περιεχόμενο ενός μπουκαλιού με υγρό σαπούνι και προσθέστε στο μείγμα σας 2-3 κ.γ. κακάο. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε το περιεχόμενο μέσα στο άδειο βαζάκι μερέντας.

Κάντε μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του βάζου ώστε να χωράει το σωληνάκι του πώματος. Κολλήστε το με κόλλα για να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετακινηθεί και βιδώστε το στο βαζάκι της μερέντας. Μπορείτε, μάλιστα, να βάψετε και το βαζάκι σε ό,τι χρώμα θέλετε ή να το διακοσμήσετε με όμορφα αυτοκόλλητα για να του δώσετε την εικόνα που επιθυμείτε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς θα φτιάξετε το σαπούνι!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese