Τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ άλλων, στον ΠΑΟΚ υπήρξαν αλλαγές και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς αποχώρησαν οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Νίκος Βεζυρτζής.

Την θέση του πρώτου στην προεδρία της ΠΑΕ θα πάρει ο Λούμπος Μίχελ,…

 

μετά από σχετική πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που εξέπληξε τον Σλοβάκο παλαίμαχο διαιτητή. Αυτό δήλωσε ο ίδιος σε Μέσο της Σλοβακίας, ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι δεν θα γίνει μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

«Όλα είναι καλά, αλλά έγιναν πολύ γρήγορα. Ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης υπέβαλλε με επιστολή του την παραίτηση του προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να βρεθεί ο διάδοχος του. Ο ιδιοκτήτης ζει στο Ροστόφ και είχαμε συνδιάσκεψη, μέσω του Skype, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στον σύλλογο. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μου πρόσφερε αυτό το πόστο κάτι που δεν το περίμενα, έμεινα εντελώς έκπληκτος», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τον ιδιοκτήτη του, αυτός είναι το αφεντικό της ομάδας. Ο πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής, είναι αυτός που φροντίζει για τη λειτουργία του συλλόγου και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουν όλα, όπως πρέπει».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταγραφής ελεύθερου ποδοσφαιριστή, αφού υπάρχει αυτό το δικαίωμα, ο Λούμπος Μίχελ ήταν ξεκάθαρος. «Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει, η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, έτσι τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese