Ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών του νομού… Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γκαρμπούνης, μιλώντας στο ww.ka-business.gr επισήμανε το σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι έμποροι για να στηρίξουν τις εμπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, ο κ Γκαρμπούνης εδώ και λίγες ημέρες εφάρμοσε στο κρεοπωλείο του, Τζών Κέννεντυ 64 στο Πανόραμα, «κρέας στην αναμονή».

Αυτό σημαίνει πως ο κάθε πελάτης μπορεί πέρα από την δική του παραγγελία, να αγοράσει επιπλέον κρέας και να πληρώσει το 50% της αξίας του καθώς το άλλο 50% της παραγγελίας, το αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, δηλαδή ο κ. Γκαρμπούνης.

Τα κρέατα μπαίνουν στο ψυγείο και στο τέλος της ημέρες παραδίδονται στις κοινωνικές ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης που αναλαμβάνουν να τα δώσουν σε άνεργους και φυσικά σε άπορες οικογένειες, εγγεγραμμένες στις λίστες τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου, από την πρώτη κιόλας ημέρες ήταν μεγάλη,

Άλλωστε αυτό που σώζει τους Έλληνες -παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πλέον όλοι οι Έλληνες- είναι η αλληλεγγύη τους.

Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και κάποιοι άλλοι ακολουθούν, όπως η περίπτωση του Δημήτριου Γκαρμπούνη.

Διεύθυνση και τηλέφωνο καταστήματος:

Τζών κεννεντυ 64, Πανόραμα

Τηλ. 2310 810 405  2310 810 405 2310 810 405 2310 810 405

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese