Πολλές απόψεις «παίζουν» στο διαδίκτυο σχετικά με την αυριανή απεργία.

Σας παραθέτουμε ακριβώς την άποψη της σελίδας του Facebook, Ταλιμπανική Δημοκρατία της Ελ-λάδας:

«Κανονικά δεν παίρνουμε θέση σε απεργίες αλλά τούτη εδώ (η αυριανή) παίζει να είναι η πιο ηλίθια απεργία από καταβολής Ελλαδιστάν ως προτεκτοράτο.

Κατ” αρχήν αυτό το «αφισάκι» που από το πρωί «παίζει» στο timeline μας… Προς όποιον/α το έφτιαξε: Μάγκα (-ισσα), ο Μήτσος που περιγράφεις, ψήφισε «ΝΑΙ». Οπότε είναι μαλάκας για ακόμα 3 ντουζίνες λόγους εκτός των όσων περιγράφεις. Και εδώ είναι το ζουμί… Ξέρεις τι είναι ο μη Μήτσος; Και αυτός μαλάκας είναι. Να στο εξηγήσω: Αν εξαιρέσεις τα ναζιστικά αποβράσματα και τα σταλινικά αδελφάκια τους, το καλοκαίρι ο μη Μήτσος έκανε το χρέος του: Είπε «ΟΧΙ». Και είπε όχι, ενάντια στον Μήτσο και ενάντια στον κάθε Μήτσο που τον τρομοκρατούσε νυχθημερόν.

Ο Μήτσος-Ναι λοιπον, είναι εκείνος που διοργανώνει την αυριανή απεργία. Είναι ο Μήτσος-αγρότης που 6 χρόνια σερί έξυνε τ’αρχίδια του και πάχαινε την κωλάθρα του αδιαφορώντας αν τα παιδάκια λιποθυμούσαν στα σχολεία, είναι ο Μήτσος-μεταλλεργάτης που θέλει να πάθει το παιδί του και το παιδί του διπλανού του καρκίνο αρκεί να μπορεί να βάλει βενζίνη και να κατέβει Σαλόνικα να ακούσει του Παντελίδη, είναι ο Μήτσος-δικηγόρος που κρέμασε την γραβάτα του στο δέντρο και είναι τόσο μαλάκας που νομίζει ότι θα φυτρώσει υπόθεση, είναι ο κάθε πουλημένος Μήτσος του «ΝΑΙ». 

Αυτός λοιπόν ο Μήτσος σε καλεί σε απεργία. Και εσύ ο μη Μήτσος, είσαι πρόθυμος να συμμετέχεις στο πανηγυράκι του «για τους σωστούς λόγους όμως». Yea, right… Θύμισε μου να κλάσω στο τέλος μην σου βρομίσω την επανάσταση.

Είτε είσαι Μήτσος, είτε μη-Μήτσος, και εσύ που έφτιαξες το αφισάκι και εσύ που από το πρωί μας έχεις κάνει τ” αρχίδια πλανήτες κοινοποιόντας το, εμείς ως Ταλιμπανική δεν θα σου πούμε να πας αύριο στην «απεργία» ή να μην πας. Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να κάνεις μαλακίες χωρίς την καθοδήγηση μας.
Εμείς θα κάτσουμε να σε θαυμάζουμε δίπλα στα ταξικά αδέλφια σου, την γσεε, τον δικηγορικό σύλλογο και στο υπόλοιπο πόπολο.»English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese