Επίθεση στην διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη εξαπέλυσε η Ρχαήλ Μακρή.

Αιτία για το ξέσπασμα της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία συνέντευξη του 2011 της κ.Μούσχουρη, σε γερμανικό site, όπου δήλωνε «θυμωμένη με τους Έλληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».

«Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους.» είπε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η κα Μούσχουρη.

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήρθε μέσω Facebook:

«Η κυρα ΝΑΝΑ που δεν ζει καν στην χώρα είναι και οργισμένη με τους Έλληνες που δεν πληρώνουν τα χρέη στα φιλαράκια της τους ευρωπαίους. Για ποιο χρέος μιλάς ακριβώς; Για ποια δόση μιλάς;

Οι δόσεις πληρώνονται κανονικά για ένα παράνομο χρέος που δεν πήγε ποτέ στα χέρια των Ελλήνων που εγκαλείς. Δεύτερον δεν σε είδα να θυμώσεις με τους φίλους σου για τα δικά τους χρέη ήτοι κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις ούτε για τους κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τα κλεμμένα των φίλων σου Γάλλων που κρατάνε στα μουσεία τους και πλουτίζουν.

Άντε κυρά μου με τα φιλαράκια σου και μην ξαναπιάσεις τους Έλληνες στο στόμα σου».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese