Σήμερα ήταν μια σκληρή και κουραστική μέρα, για μία…
οδηγό τρένου, που δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποκοιμηθεί στο τιμόνι! Δε φαίνεται τόσο βολικό μέρος για ύπνο, αλλά η μικρή Βίβιεν, η μικρή κόρη της Άντυ Χόιγκ, φαίνεται ότι κατάφερε να βολευτεί.

Η Βίβιεν, 14 μηνών, αποκοιμήθηκε στο παιχνίδι τρενάκι της, όσο εκείνο ήταν ακόμα σε κίνηση στο σαλόνι. Η μητέρα δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε το γλυκό γεγονός, λέγοντας ότι «η Βίβιεν λατρεύει το τρενάκι του αδερφού της. Ξέρει πως να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από το τρενάκι, γι” αυτό και δεν ανησύχησα για αυτήν, μέχρι που μπήκα στο δωμάτιο για να πάρω την αλληλογραφία.»

Αλλά όπως όλοι οι γονείς, όταν παρατήρησε ότι η ησυχία ήταν υπερβολική, κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά. «Έγινε υπερβολικά ήσυχη, όπως όταν κάνουν αταξίες, γι” αυτό και έσπευσα να δω τι κάνει. Είχε αποκοιμηθεί! Με συγκίνησε υπερβολικά.»

Η Βίβιεν έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο χάρη στην ευκολία της να αποκοιμιέται σε ένα κινούμενο τρενάκι. Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοια παιχνίδια όταν μεγαλώναμε! Παρακολουθήστε τη γλυκιά Βίβιεν στο…έργο της σε δράση και μοιραστείτε αυτό το όμορφο βίντεο με τους φίλους σας!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese