Το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη περνούν από τις 9 το πρωί το κατώφλι του Χίλτον…
και κατευθύνονται στον 8ο όροφο όπου γίνονται οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο.
Μετά την χθεσινή “ψυχρολουσία” όπου το φορολογικό άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά με σκληρές ρυθμίσεις ανάλογες με αυτές του ασφαλιστικού ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιώργος Σταθάκης αλλά και ο Τρύφων Αλεξιάδης έφτασαν σήμερα από νωρίς στο Χίλτον και είχαν ήδη επαφές με την “σκληρή” Ντέλια Βελκουλέσκου και τους υπόλοιπους του κουαρτέτου.

Το σημερινό πρόγραμμα των συναντήσεων με τους θεσμούς διαμορφώνεται ως εξής:
Στις 09:00 έγινε συνάντηση για θέματα της Νέας Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, στις 10.30 έγινε συνάντηση για θέματα Δημόσιας Διοίκησης, στις 12.00 θα γίνει συνάντηση για τα δημοσιονομικά, στις 14.30 για την φορολογία εισοδήματος και στις 16.30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τις συντάξεις. Δηλαδή, ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα είναι ο τελευταίος αλλά όχι και τόσο τυχερός από τους υπουργούς…

Ο Γιώργος Σταθάκης πριν την συνάντηση με το κουαρτέτο πήγε στο καφέ του ξενοδοχείου και απόλαυσε καφέ με κουλουράκια, αλλά κανείς από τους άλλους υπουργούς δεν ήπιε καφέ στο λόμπι. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι εκτός από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που μας έχει συνηθίσει στο κόκκινο σακίδιο και ο συνεργάτης του Θόδωρος Μιχόπουλος είχε σχεδόν το ίδιο….
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese