Έχετε εμπειρία από κτίρια LEGO και καλή γνώση των τμημάτων LEGO; Αν ναι, πληρείτε τις προϋποθέσεις για τη δουλειά των ονείρων σας από την παιδική σας ηλικία: να κατασκευάζετε μοντέλα για τα αξιοθέατα της Legoland σε όλο τον κόσμο.

Την περασμένη εβδομάδα, η Merlin Entertainment, η οποία κατέχει θεματικά πάρκα της Legoland και άλλα αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο, άνοιξε το νέο «μυστικό εργοστάσιο LEGO» στο Winter Haven της Φλόριντα. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό κανάλι Fox 13, το εργοστάσιο έχει προσλάβει 50 κατασκευαστές μοντέλων και σχεδιαστές και ψάχνει να προσλάβει τουλάχιστον 20 ακόμα.

Ενώ υπάρχει ένα πάρκο Legoland σε κοντινή απόσταση, το εργοστάσιο δημιουργεί μοντέλα για όλα τα θεματικά πάρκα Legoland. Εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Legoland έχει εγκαταστάσεις στη Δανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Γερμανία και στην Μαλαισία.

Η θέση αυτή απαιτεί προηγούμενη εμπειρία στην μοντελοποίηση των κτιρίων LEGO, (αρχιτεκτονική και γλυπτική), βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, καλή γνώση των τμημάτων LEGO, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, την ικανότητα να δίνετε και να λαμβάνετε εποικοδομητική κριτική, την ικανότητα να εργάζεστε σε μια ομάδα και μια θετική συμπεριφορά. Ακόμα, συγκέντρωση, καλή ποιότητα κατασκευής, υπομονή και αίσθηση του χιούμορ. Η καλλιτεχνική εκπαίδευση, το υπόβαθρο και η εμπειρία είναι χρήσιμη, αλλά δεν απαιτούνται.

Χρειάζεται μόνο να έχετε απολυτήριο λυκείου ενώ θα πρέπει να περάσετε τεστ δεξιότητας, χρονομετρημένο «χτίσιμο», ελεύθερες κατασκευές και συνεντεύξεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese